Sponsorovereenkomst Robbert de Nijs
29 dec - 2015

Sponsorovereenkomst Robbert de Nijs

Afgelopen maand is MediaTrend een hernieuwde sponsorovereenkomst aangegaan voor het seizoen 2016/2017 met Mountainbiker Robbert de Nijs. Sinds 2011 sponsort MediaTrend met haar label EenSiteVoorUwBedrijf.nl de MTB'er uit het nabij Alkmaar gelegen Warmenhuizen met o.a. een eigen website, waarop fans, sponsors, supporters en de pers uitslagen, achtergrondverhalen en foto's en video's kunnen vinden .

De talentvolle 21 jarige MTB'er heeft na voor diverse ploegen te zijn uitgekomen, er nu voor gekozen om in 2015 voor het eerst met zijn eigen professionele team de strijd aan te gaan.

De MTB'er die in 2013 al eens Nationaal Kampioen Marathon bij de Beloftes werd, zag het afgelopen seizoen helaas grotendeels in het water vallen, door een ernstige beenblessure, opgedaan tijdens een wedstrijd in Turkije. Gelukkig lijkt hij nu op tijd hersteld om het nieuwe seizoen weer fris aan de start te verschijnen.

We wensen Robbert veel succes het komend seizoen en gaan hem weer op de voet volgen!

Website: www.robbertdenijs.com

Over Mediatrend

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.