Eensitevooruwbedrijf in Le Dakar!
13 feb - 2015

Eensitevooruwbedrijf in Le Dakar!

Na de zomer van 2014 hoorden wij voor het eerst van het avontuur dat Jeroen van Daele uit Callantsoog wilde aangaan: Dakar 2015 uitrijden op de motor. Het bleek dat Jeroen alle hulp kon gebruiken, zowel op financieel vlak, als in zijn fysieke voorbereiding, maar ook op het gebied van online media was er een hoop te winnen. Al snel kwamen wij tot een mooie sponsorovereenkomst om dit avontuur te steunen.

Wij hebben voor Jeroen naar Dakar de volledige online media uit handen genomen, van zijn website www.jeroennaardakar.nl; een online portaal voor fans, sponsors, supporters en de pers, tot het opzetten van een online identiteit inclusief logo en huisstijl, maar ook het opzetten en uitvoeren van een actief social media beleid. Ons grootste doel was het ontzorgen van Jeroen van Daele, zodat hij zich volledig kon richten op de voorbereiding en het daadwerkelijk halen van deze monstertocht. Hierbij hebben wij tevens de focus gelegd op het online werven van fans, supporters en sponsoren voor extra (financiële) steun aan zijn Dakar avontuur.

 

Dakar 2015 - het avontuur


Het avontuur van Dakar 2015 is uiteindelijk gestart vanuit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires op 4 januari 2015, tijdens de verschillende etappes hebben ze eerst Chili aangedaan en vervolgens Bolivia met enkele loodzware etappes. De laatste etappe is geëindigd in Buenos Aires op 17 januari 2015. Een droom die voor hem uitkwam om hier te mogen finishen met zijn vrouw en zoon die op hem stonden te wachten!

Jeroen van Daele heeft de finish van de Dakar Rally gehaald, op een keurige 64e plaats in het klassement, als 6e beste Nederlander van de 17 die meededen. Hulde! Samen met zijn HT- Rallyraid Honda is hij dit avontuur aangegaan en heeft hij het gehaald. Het was niet makkelijk maar hij heeft zichzelf zowel fysiek als mentaal optimaal voorbereid op deze zeer uitdagende opgave en met succes.

 

EenSiteVoorUwBedrijf heeft als trotse sponsor de lange tochten door Argentinië, Bolivia en Chili overleefd! Niet ongeschonden, maar wel de finish gehaald van Dakar 2015 met Jeroen naar Dakar!

Over Mediatrend

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.