MediaTrend opent kantoor in Limburg
30 okt - 2017

MediaTrend opent kantoor in Limburg

Met trots kunnen wij mededelen dat wij in november een nieuw kantoor in Limburg openen, het juiste moment is aangebroken om de volgende stap in onze lange termijn strategie te nemen. Zo kunnen wij ons aanbod in diensten beter spreiden, maar ook de Duitse en Belgische markt beter bedienen vanuit dit nieuwe kantoor.

Wij zien op dit moment een unieke kans om onze activiteiten uit te breiden en extra focus te leggen op het vergroten van ons marktaandeel, vandaar dat wij met trots kunnen mededelen dat wij per 1 november de sleutel van een nieuwe locatie in ontvangst zullen nemen. Wij zien voor de toekomst nog voldoende kansen om verder te groeien, zolang wij de nieuwe stappen op het juiste moment weten te maken. Wij zijn gedreven om ons aanbod verder te professionaliseren en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het nieuwe kantoor is in het Business Trade Center Heerlen-Aachen gevestigd. Een ideale locatie, precies op de grens van Duitsland en Nederland. Hierdoor kunnen we in Nederland gevestigd blijven, terwijl we tegelijkertijd gemakkelijk in Duitsland zaken kunnen doen.

Over Mediatrend

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.