MediaTrend is verhuisd!
09 maart - 2018

MediaTrend is verhuisd!

Na een gedegen voorbereiding van bijna een jaar, was het op 19 maart 2018 eindelijk zover en zijn we officieel verhuisd naar de Wezelkoog 11 in Alkmaar. Een grote stap voor MediaTrend, na 19 jaar lang op het vorige adres aan de Hamsterkoog 3a gevestigd te zijn geweest.

Er is in de maanden voorafgaand aan de verhuizing non-stop gewerkt om de nieuwe locatie van alle gemakken te voorzien. De afgelopen jaren merkten wij dat we op ons oude adres langzaam uit ons spreekwoordelijke jasje begonnen te groeien, ruimte voor verdere uitbreiding was daar minimaal. Vandaar dat we hebben besloten om een locatie te zoeken welke beter bij onze wensen en strategie past.

Op de Wezelkoog hebben wij een locatie gevonden die aansluit bij de plannen die wij voor de toekomst hebben. Na een grote verbouwing kunnen wij onze klanten hier nu nog beter van dienst zijn, de werkplekken zijn moderner en alle voorzieningen zijn aanwezig om verder te kunnen groeien.

Wil je op de hoogte blijven van de verbouwing, verhuizing en andere ontwikkelingen? Check dan de MediaTrend Facebook!

Over Mediatrend

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.