MediaTrend is een SBB erkend leerbedrijf
19 jan - 2017

MediaTrend is een SBB erkend leerbedrijf

MediaTrend als stagebedrijf


Als student krijg je veel theoretische informatie op je opleiding. Maar deze theorie moet je natuurlijk ook in de praktijk leren toepassen. Dat begint bij stagelopen. Rondom stagiaires is er vaak nog het idee dat ze als een soort loophulpje worden behandeld.

Echter vanuit MediaTrend willen wij door middel van een stage toegevoegde waarde bieden voor zowel de stagiair als het bedrijf, zo investeer je in de toekomst. Iedereen moet tenslotte ergens beginnen aan hun carrière, zo zijn enkele van onze collega's hun leerbedrijf ook erg dankbaar omdat die bereid waren dingen te leren over de arbeidsmarkt tijdens de stageperiode.

 

Waarom stagiaires?


Wij als MediaTrend vinden het belangrijk om studenten een stage mogelijkheid te bieden. Vanwege de nieuwe input die studenten te bieden hebben bijvoorbeeld op gebied van social media. Maar zeker ook vanuit maatschappelijk perspectief, we helpen studenten bij hun weg naar de arbeidsmarkt. Wij zorgen vanuit het bedrijf voor een goede begeleiding zodat de stagiaire zijn/haar competenties voldoende kan tonen en versterken binnen ons team.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is een organisatie die zich inzet om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Zo krijgen bedrijven steeds vaker de vakmensen die zij nodig hebben. Het is één van de bekendste plekken om naar een stage te zoeken in Nederland. MediaTrend staat bekend bij SBB als erkend leerbedrijf. SBB helpt studenten met het vinden van een geschikte stage. Zij zorgen voor een goede aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

 

“Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie heb ik mijn meeloopstage gelopen bij MediaTrend. Ik houd ervan om mijn creativiteit te uiten en dit sloot perfect aan bij deze stageplek. Ik kreeg veel vrijheid in de content die ik wilde creëren. Dit is mijn eerste stage-ervaring geweest, waarbij de begeleiding vanuit MediaTrend mij goed heeft geholpen en tevens erg veel heeft geleerd, met name op het gebied van content creation, blogging, Google Analytics en Marketing.”

Valèrie Wallenburg

 

Interesse in een stage bij MediaTrend?


MediaTrend staat altijd open voor stagiaires, mocht je nog een stageplek zoeken of graag bij MediaTrend willen stage lopen, neem dan contact op met Charrel Jalving (Marketing Manager) per e-mail via charrel@mediatrend.nl en stuur jouw motivatiebrief + cv op. Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact op via 072 564 8908.

Of bekijk onze huidige vacature voor MBO / HBO Content Creation & Blogging stage.

Over Mediatrend

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.