MediaTrend gaat verhuizen!
09 maart - 2018

MediaTrend gaat verhuizen!

Wij zijn op de achtergrond al bijna een jaar bezig met de verhuizing naar een nieuw pand, maar nu is het bijna zover: op 19 maart zullen wij officieel gaan verhuizen naar de Wezelkoog 11 in Alkmaar. Een grote stap voor MediaTrend, na 19 jaar in het huidige kantoor.

Er is de afgelopen maanden non-stop gewerkt om de nieuwe locatie van alle gemakken te voorzien. De afgelopen jaren merkten wij dat we langzaam uit ons spreekwoordelijke jasje begonnen te groeien, ruimte voor verdere uitbreiding was hier minimaal. Vandaar dat we hebben besloten om een locatie te zoeken welke beter bij onze wensen en strategie past.

Op de Wezelkoog hebben wij een locatie gevonden die aansluit bij de plannen die wij voor de toekomst hebben. Wij kunnen onze klanten hier nog beter van dienst zijn, de werkplekken zijn moderner en alle voorzieningen zijn aanwezig om verder te kunnen groeien. Wij kijken erg uit naar deze nieuwe stap.

Wil je op de hoogte blijven van de verbouwing, verhuizing en andere ontwikkelingen? Check dan de MediaTrend Facebook!

Over Mediatrend

MediaTrend is een 19 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.