Frisse start voor MediaTrend Alkmaar
29 maart - 2018

Frisse start voor MediaTrend Alkmaar

Een rode loper, ballonnen haag en een schaar van ruim een meter. Enkele van de attributen speciaal voor de lancering van het nieuwe MediaTrend, dat trots werd ingeluid door de eigenaren die symbolisch het lint doorknipten en zo het pand officieel openden.

Want er is nogal wat veranderd de afgelopen weken, aan de buitenkant is dit direct te zien aan het nieuwe pand, maar ook onze bedrijfsnaam en logo zijn vernieuwd: van MediaTrend Publicaties naar MediaTrend, een naam die daadkrachtiger overkomt en beter bij ons past.

Maar ook achter de schermen is er het nodige veranderd. Wij hebben ons vizier op de toekomst gericht en zijn daarom flinke stappen aan het maken op het gebied van verdere digitalisering en optimalisaties aan onze workflow. Zowel de interne systemen evenals ons eigen aanbod aan producten en diensten zijn volop in ontwikkeling.

 

Een feestelijke opening


Daarom hebben wij de kick-off op maandag 19 maart 2018 samen gevierd tijdens de officiële opening. Een dag met het bekende "lintje knip moment", een trotse speech en ook het cadeau vanuit het personeel werd hierbij onthuld.

Er is een heerlijke gezamenlijke lunch georganiseerd tussen de middag, voor het eerst in onze nieuwe kantine. De dag is uiteindelijk afgesloten met een bescheiden borrel, om de eerste werkdag gezamenlijk af te sluiten. Wij kijken uit naar de verdere stappen die wij in het nieuwe pand gaan maken.

Onze nieuwe contactgegevens:

MediaTrend B.V.
Wezelkoog 11
1822 BL Alkmaar

Postadres
Postbus 310
1800 AH Alkmaar

T: 072 564 8908
E: info@mediatrend.nl

 

Vanuit het personeel is een Logo Mozaïek cadeau gegeven voor in de entree van het nieuwe pand, het logo bestaat uit ruim 1000 foto's uit de historie van MediaTrend.

Over Mediatrend

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.