Google AdWords op mobiel
27 okt - 2016

Google AdWords op mobiel

Mobiel adverteren

Ervaring mobiele gebruikers


Klanten zijn tegenwoordig altijd verbonden met internet via hun mobiele apparaten. Mobiele gebruikers klikken, browsen en kopen op een andere manier dan mensen die een desktop of laptop gebruiken. Maak het voor hen eenvoudig om de informatie te vinden die ze nodig hebben en uw mobiele of responsive website te gebruiken.

 

Effect van mobiel op Google AdWords adverteren


Om ervoor te zorgen dat uw advertentie er goed uitziet op een klein scherm, maken wij voor mobiele apparaten speciale, geoptimaliseerde advertenties. Hierdoor sluit uw boodschap exact aan bij de manier en het moment van zoeken van uw klanten.

 

Het effect van uw telefoonnummer in uw advertentie


Oproepen naar uw bedrijf worden gestimuleerd doordat er direct op de weergegeven belknop geklikt kan worden, waardoor mensen gemakkelijk contact kunnen opnemen wanneer ze onderweg zijn. Alleen al door het toevoegen van een telefoonnummer zorgt u voor 4 tot 5% meer oproepen, lees leads, naar uw bedrijf.

 

Alleen bellen advertentie


Een alleen bellen advertentie is zo afgestemd dat deze alleen op mobiele apparaten, waarmee kan worden gebeld, wordt weergegeven. Klikken op een alleen bellen advertentie genereren alleen oproepen en brengen gebruikers niet naar een website. Zo heeft u dus altijd direct contact met uw klant!

 

Meer informatie Google AdWords voor mobiel


Wilt u direct meer oproepen en leads op uw advertenties ontvangen? Neem direct contact met ons op en ontvang vanaf morgen ook de eerste telefoontjes van uw klanten via mobiel adverteren!

Over Mediatrend

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Middels onze online marketing services ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Daarnaast maken we veel websites voor ondernemers in met name het MKB.