Google Ads

Google Ads

Kom hoger in Google

Als officieel Google Partner weten we door onze jarenlange ervaring precies hoe Google Ads werkt (voorheen Adwords). We zorgen voor een optimale online vindbaarheid voor de startende ondernemer tot bovenkant MKB.

Met de Gratis Quickscan geven wij je direct inzicht in je campagne. Zo zie je zelf hoe er méér rendement uit je campagne gehaald kan worden en je kosten flink verlaagd. Dat is pas effectief online adverteren!

Er heerst een no-nonsense cultuur waarbij we je niet als een nummer behandelen, maar als ondernemer! Ons ervaren en enthousiaste team helpt jou daarom graag om hoger in Google te komen.

Al vanaf €219,- per maand ontzorgen wij je volledig!

   Vacature websites

Vacature websites

Jobsonline

Vanaf de start van MediaTrend in 1999 houden wij ons al intensief bezig met de ontwikkeling en exploitatie van verschillende vacaturesites. Een voorbeeld van één van onze bekendste en meest uitgebreide vacaturesite is Jobsonline, actief in Nederland, België en Duitsland. Maar we exploiteren ook speciale vacaturesites, bijvoorbeeld in de techniek, en zo nog eens vele duizenden vacatures per branche.

Onze vacature websites zijn voorzien van uitgebreide zoekmogelijkheden, e-mailservice waarbij werkzoekenden geschikte jobs per e-mail ontvangen en de mogelijkheid gemakkelijk cv’s te plaatsen. De websites bevatten alle ingrediënten die nodig zijn voor de gewenste match tussen werkgevers en werknemers.

Mocht u interesse hebben in het uitzetten van uw vacatures, of mocht u een vacature platform voor uw bedrijf of instantie willen laten opzetten, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

   Websites

Websites

Goedkoop websites laten bouwen

Een effectieve en professionele website is van groot belang voor uw bedrijf. Niet alleen als belangrijke eerste indruk van uw onderneming. Een website helpt met het bekend maken van uw bedrijf bij potentiële klanten.

Met die gedachte helpen we via ons label Eensitevooruwbedrijf.nl ondernemers uit het MKB de digitale snelweg op. Goed, snel en tegen zeer scherpe tarieven! Door onze expertise weten we aan welke eisen een website moet voldoen en hoe deze succesvol kan worden ingezet.

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf hebben wij een websitepakket ontwikkeld, wat niet alleen uitblinkt in gebruikersgemak, professionaliteit en effectiviteit, maar ook nog eens heel betaalbaar is!

Mocht u interesse hebben in een website voor uw onderneming of het verkopen van websites via een white-label oplossing dan horen wij graag van u.

   Webgidsen

Webgidsen

Een van de populairste Bedrijvengidsen van Nederland

Ook als Webgids Bureau hebben we veel ervaring en hebben wij deze manier van dienstverlening gesegmenteerd en verder verfijnd. We hebben ons gespecialiseerd in de realisatie en bouw van branchegerichte webgidsen, welke vaak gefocust zijn op één onderwerp of speficieke doelgroep. Inzetbaar voor elk bedrijf, instantie of vereniging die een online gids wilt exploiteren.

Elke webgids die wij opleveren, wordt inhouse ontwikkeld en ontworpen, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van de bijbehorende zoekmachines om de data makkelijk doorzoekbaar te maken en te visualiseren.

Of het nu gaat om webgidsen over bijvoorbeeld de bouw, de historie van het schaatsen of over een vereniging of gemeente. Wij ontwerpen webgidsen volledig naar wens van de eindgebruiker. Wij bespreken graag met u de wensen voor het inrichten en laten bouwen van een eigen webgids.