Vacatures

Vacatures

Dienst: Vacature websites

Vanaf de start van MediaTrend in 1999 houden wij ons al intensief bezig met de ontwikkeling en exploitatie van verschillende vacaturesites. Een voorbeeld van één van onze bekendste en meest uitgebreide vacaturesite is Jobsonline, actief in Nederland, België en Duitsland. Maar we exploiteren ook speciale vacaturesites, bijvoorbeeld in de techniek, en zo nog eens vele duizenden vacatures per branche.

Onze vacature websites zijn voorzien van uitgebreide zoekmogelijkheden, e-mailservice waarbij werkzoekenden geschikte jobs per email ontvangen en de mogelijkheid gemakkelijk CV’s te plaatsen. De websites bevatten alle ingrediënten die nodig zijn voor de gewenste match tussen werkgevers en werknemers.

Mocht u interesse hebben in het uitzetten van uw vacatures, of mocht u een vacature platform voor uw bedrijf of instantie willen laten opzetten, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

   Websites

Websites

Dienst: Websites bouwen

Een effectieve en professionele website is van groot belang voor uw bedrijf. Niet alleen als belangrijke eerste indruk van uw onderneming. Een website helpt met het bekend maken van uw bedrijf bij potentiële klanten.

Met die gedachte helpen we via ons label Eensitevooruwbedrijf.nl ondernemers uit het MKB de digitale snelweg op. Goed, snel en tegen zeer scherpe tarieven! Door onze expertise weten we aan welke eisen een website moet voldoen en hoe deze succesvol kan worden ingezet.

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf hebben wij een website-pakket ontwikkeld, wat niet alleen uitblinkt in gebruikersgemak, professionaliteit en effectiviteit, maar ook nog eens heel betaalbaar is!

Mocht u interesse hebben in een website voor uw onderneming of het verkopen van websites via een white-label oplossing dan horen wij graag van u.

   Webgidsen

Webgidsen

Dienst: Webgidsen

Ook als Webgids Bureau hebben we veel ervaring en hebben wij deze manier van dienstverlening gesegmenteerd en verder verfijnd. We hebben ons gespecialiseerd in de realisatie en bouw van branchegerichte Webgidsen, welke vaak gefocust zijn op één onderwerp of speficieke doelgroep. Inzetbaar voor elk bedrijf, instantie of vereniging die een online gids wilt exploiteren.

Elke Webgids die wij opleveren wordt in house ontwikkeld en ontworpen, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van de bijbehorende zoekmachines om de data makkelijk doorzoekbaar te maken en te visualiseren.

Of het nu gaat om Webgidsen over bijv. de bouw, de historie van het schaatsen of over een vereniging of gemeente. Wij ontwerpen webgidsen volledig naar wens van de eindgebruiker. Wij bespreken graag met u de wensen voor het inrichten en laten bouwen van een eigen webgids.

   Google Partner

Google Partner

Dienst: Google Services

MediaTrend is al jarenlang vertrouwd Google Partner en dé online specialist op het gebied van zoekmachine adverteren; oftewel Google Ads. Samen met u werken onze door Google gecertificeerde specialisten continu aan het verhogen van uw online rendement en zetten wij uw campagnes in de markt!

Naast het adverteren in Google bieden wij ook zoekmachine optimalisatie aan voor verbeterde vindbaarheid van uw website of webshop.

Wij bieden u ook andere Google diensten ter ondersteuning aan, zoals Analytics voor website statistieken, webmastertools voor het beheer van uw website in de zoekmachine en Google Mijn Bedrijf voor directe en correcte weergave van uw bedrijf in Google.

De koffie staat bij ons altijd klaar mocht u met één van onze Google Experts eens de wensen voor uw bedrijf willen bespreken.